Η CURRENT Athens είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης της σύγχρονης τέχνης.

Εξώφυλλα: #15 Μαργαρίτα Αθανασίου

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, διοργανώνει, επιμελείται και παρουσιάζει από την Πέμπτη 17 Μαΐου έως 24 Ιουνίου 2018, για την επέτειο των 20 Χρόνων από την πρώτη διοργάνωση το 1999, την ετήσια Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ROOMS 2018” στον χώρο της Γκαλερί Καππάτος, Αθηνάς 12, Αθήνα. 
Σε μια από τις πλέον δημοφιλείς και ιστορικές εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης, 18 Επιμελητές Εκθέσεων, Ιστορικοί & Θεωρητικοί Τέχνης, Αρχιτέκτονες, θεατρολόγοι, χορογράφοι, επιλέγουν από έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη ή ομάδα καλλιτεχνών ο καθένας, που θα παρουσιασθούν σε δωμάτια της Γκαλερί. Συμμετέχουν 21 καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν ζωγραφικά έργα, γλυπτά, εικαστικές - ηχητικές, φωτογραφικές και σκηνογραφικές εγκαταστάσεις, performances, προβολές και άλλα έργα. 

Κάθε καλλιτέχνης παρουσιάζεται σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια όπου το περιβάλλον του δωματίου μεταμορφώνεται σε ένα προσωπικό χώρο του καλλιτέχνη. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να παρουσιασθούν και να καταγραφούν οι σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον εικαστικό χώρο και να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος.

ROOMS 1999-2018 
20 ΧΡΟΝΙΑ

104 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ & 292 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

 

Rooms 2018