Η CURRENT Athens είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης της σύγχρονης τέχνης.

Εξώφυλλα: #5 Δημήτρης Φουτρής

We Are Bud

Μυλλέρου 43, 10436 Αθήνα www.facebook.com/wearebud Οδήγησέ με

Δικά Μου, Δικά Σου, και Των Άλλων

Επιμέλεια: Ελένη Παπάζογλου
Είσοδος: Δωρεάν
Εγκαίνια: 07.09.2017, 19:30
07.09.2017-21.09.2017
Προσθήκη στο ημερολόγιο 2017:09:07 19:30:00 2017:09:21 23:59:00 Europe/Athens Δικά Μου, Δικά Σου, και Των Άλλων Δικά Μου, Δικά Σου, και Των Άλλων - More informations on /el/events/event/546-mine-others-and-yours We Are Bud Ελένη Παπάζογλου

Μια συζήτηση εντός εαυτού που δημοσιοποιήθηκε κατα λάθος.
Ένας μονόλογος που παρουσιάζεται αποσπασματικά.

Η επίμονη χρήση -σχεδόν μια παιδική επιμονή- του μέσου από τον Λάππα συνομιλεί με το έργο της Vallance Cantor, η οποία δηλώνει με επαναστατισμό τον δικό της εσώτερο εαυτό. Πέραν του στυλιστικού διαλόγου μεταξύ των δύο καλλιτεχνών -που αμφότεροι χαρακτηρίζονται από την αμεσότητα ως μέθοδο καταγραφης σκέψεων- ο συνδυασμός τους αποκρυσταλλώνει τους φιλοσοφικούς τους συλλογιμούς γύρω από το αφελές και το εκλεπτυσμένο, το αυθόρμητο και το προσωπικό. Οι αναζητήσεις αυτές επιφορτίζονται με μια αμεσότητα που γίνεται εμφανής μέσα από την επιλογή των υλικών και της γλώσσας: τα πάντα είναι υλικό- χαρτοπετσέτες, σπρει, ιστορίες φίλων, η ζωή στον δρόμο.

Η Sophie Vallance Cantor και ο Αριστειδης Λάππας αντιλαμβάνονται τον κόσμο τους μέσα από μια διυλισμένη πολυπλοκότητα που επιτρέπει την απλότητα και μέσα από ένα εσωτερικό που γίνεται κτήμα του δημόσιου. Παρουσιάζοντας προσωπικά αστεία που κάνουν τον παρατηρητή να γελά, οι δύο καλλιτέχνες αναγνωρίζουν την ευάλωτη και την γενναία πλευρά της καθημερινής ύπαρξης.

Δικά Μου, Δικά Σου, και Των Άλλων